Imobilajzer

Tutaj dzielimy się doświadczeniem związanym z PP2000.
ODPOWIEDZ
MaciejP
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 33
Rejestracja: niedziela 27 sty 2019, 12:10
Lokalizacja: Oława
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0 16v
Moc: 136
Kolor: DOLOMITES
LPG: Tak

Imobilajzer

#1

Post autor: MaciejP » wtorek 14 sty 2020, 20:22

Witam czy wie ktoś jak wyłączyć imo programem ??



Awatar użytkownika
oczko
Klubowicz
Klubowicz
Reactions:
Posty: 205
Rejestracja: niedziela 02 paź 2016, 14:04
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Nadwozie: HB
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0
Typ Silnika: RHS
Moc: 110
LPG: Nie

Re: Imobilajzer

#2

Post autor: oczko » wtorek 14 sty 2020, 20:42

A jakim programem chcesz to wyłaczyć



MaciejP
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 33
Rejestracja: niedziela 27 sty 2019, 12:10
Lokalizacja: Oława
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0 16v
Moc: 136
Kolor: DOLOMITES
LPG: Tak

Re: Imobilajzer

#3

Post autor: MaciejP » wtorek 14 sty 2020, 20:50

oczko pisze:
wtorek 14 sty 2020, 20:42
A jakim programem chcesz to wyłaczyć
Pp lub diagbox



Awatar użytkownika
oczko
Klubowicz
Klubowicz
Reactions:
Posty: 205
Rejestracja: niedziela 02 paź 2016, 14:04
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Nadwozie: HB
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0
Typ Silnika: RHS
Moc: 110
LPG: Nie

Re: Imobilajzer

#4

Post autor: oczko » wtorek 14 sty 2020, 20:55

Zapomnij - to nie takie proste



Awatar użytkownika
Deli
Moderator
Moderator
Reactions:
Posty: 648
Rejestracja: wtorek 11 paź 2016, 23:42
Lokalizacja: Toruń
Nadwozie: Kombi
Rok produkcji: 2002
Silnik: 2.0 HDI
Typ Silnika: RHS
Moc: 107km
Kolor: KKGC

Re: Imobilajzer

#5

Post autor: Deli » wtorek 14 sty 2020, 23:04

Po co chcesz wywalic immo?


PP2000/Diagbox - PW
PUG 307 | deli viewtopic.php?f=7&t=6535

MaciejP
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 33
Rejestracja: niedziela 27 sty 2019, 12:10
Lokalizacja: Oława
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0 16v
Moc: 136
Kolor: DOLOMITES
LPG: Tak

Re: Imobilajzer

#6

Post autor: MaciejP » środa 15 sty 2020, 16:38

Bo mi imobilajzer padł chyba bo mruga kontrolka jak cholera A nie mam drugiego kluczyka

Dodano po 27 sekundach:
Bo mi imobilajzer padł chyba bo mruga kontrolka jak cholera A nie mam drugiego kluczyka



Awatar użytkownika
No0d
Moderator
Moderator
Reactions:
Posty: 5175
Rejestracja: wtorek 30 cze 2015, 20:10
Lokalizacja: Podkarpacie
Nadwozie: HB
Rok produkcji: 2004
Silnik: 2.0
Typ Silnika: RFN
Moc: 136/177

Re: Imobilajzer

#7

Post autor: No0d » środa 15 sty 2020, 16:59

To trzeba zaprogramować klucze :)



MaciejP
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 33
Rejestracja: niedziela 27 sty 2019, 12:10
Lokalizacja: Oława
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0 16v
Moc: 136
Kolor: DOLOMITES
LPG: Tak

Re: Imobilajzer

#8

Post autor: MaciejP » środa 15 sty 2020, 17:37

Spróbuję dzisiaj bo dopiero dostałem pin z salonu



MaciejP
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 33
Rejestracja: niedziela 27 sty 2019, 12:10
Lokalizacja: Oława
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0 16v
Moc: 136
Kolor: DOLOMITES
LPG: Tak

Re: Imobilajzer

#9

Post autor: MaciejP » czwartek 16 sty 2020, 18:17

Klucz zrobiony teraz pilota nie mogę zaprogramować



Awatar użytkownika
oczko
Klubowicz
Klubowicz
Reactions:
Posty: 205
Rejestracja: niedziela 02 paź 2016, 14:04
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Nadwozie: HB
Rok produkcji: 2003
Silnik: 2.0
Typ Silnika: RHS
Moc: 110
LPG: Nie

Re: Imobilajzer

#10

Post autor: oczko » czwartek 16 sty 2020, 18:50

MaciejP pisze:
czwartek 16 sty 2020, 18:17
Klucz zrobiony teraz pilota nie mogę zaprogramować
Dokładną procedurę podaje ci program i należy przestrzegać informacji podanej na samym dole
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.



Awatar użytkownika
Uzdi
Administrator
Administrator
Reactions:
Posty: 3013
Rejestracja: wtorek 12 kwie 2016, 03:02
Lokalizacja: Warszawa
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2002
Silnik: 2.0 HDI
Typ Silnika: RHS
Moc: 107+
Kolor: EZAC

Re: Imobilajzer

#11

Post autor: Uzdi » niedziela 19 sty 2020, 20:31

Aby wyłączyć immo potrzebna jest modyfikacja tunera w komp inaczej nie wyłączysz immo



ODPOWIEDZ

Wróć do „Peugeot Planet 2000”