Peugeot od nowości bez pilota

Problemy z elektryką i elektronika.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamokar
Reactions:
Posty: 28
Rejestracja: środa 08 sie 2018, 22:10
Lokalizacja: Kraków
Imię: Kamil
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 1.6
FAP: Nie
Kolor: LQAD
Płeć: Mężczyzna
LPG: Planuje

Peugeot od nowości bez pilota

#1

Post autor: kamokar » sobota 15 wrz 2018, 21:40

Koledzy, mam kolejne pytanie. Pierwszy właściciel od nowości zamówił 307'ke w salonie bez pilota. Czy zakup kluczyka z pilotem i zakodowanie go w PP2000 będzie możliwe? Czy jednak producent mógł pójść głębiej i w ogóle nie zastosować modułu do zdalnego zamykania i będzie się z tym wiązała większa robota?



Awatar użytkownika
PaVuloniC
Reactions:
Posty: 760
Rejestracja: wtorek 23 cze 2015, 21:43
Lokalizacja: Dołuje k. Szczecina
Nadwozie: Kombi
Rok produkcji: 2004
Silnik: 1.6 HDI
Typ Silnika: 9HZ
Moc: 109
FAP: Wycięty
Kolor: Ciooorny
Płeć: Mężczyzna

Re: Peugeot od nowości bez pilota

#2

Post autor: PaVuloniC » sobota 15 wrz 2018, 22:14

Znając ten samochód stwierdzam, że raczej da się :) Skoro do tempomatu potrzebna jest tylko manetka i zakodowanie... :D



Awatar użytkownika
Uzdi
Reactions:
Posty: 1445
Rejestracja: wtorek 12 kwie 2016, 03:02
Lokalizacja: Warszawa
Imię: Patryk
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2002
Silnik: 2.0 HDI
Typ Silnika: RHS
Moc: 107
FAP: Wycięty
Kolor: EZAC
Płeć: Mężczyzna

Re: Peugeot od nowości bez pilota

#3

Post autor: Uzdi » niedziela 16 wrz 2018, 08:55

Nie spotkałem się jeszcze z 307 która by nie miała centralnego więc raczej stawiam że poprzedni właściciel zgubił kluczyk i wystarczy kupić nowy od chińczyka potem przyciąć naklejkę z ASO i kodowanie



Awatar użytkownika
kamokar
Reactions:
Posty: 28
Rejestracja: środa 08 sie 2018, 22:10
Lokalizacja: Kraków
Imię: Kamil
Nadwozie: SW
Rok produkcji: 2003
Silnik: 1.6
FAP: Nie
Kolor: LQAD
Płeć: Mężczyzna
LPG: Planuje

Re: Peugeot od nowości bez pilota

#4

Post autor: kamokar » niedziela 16 wrz 2018, 17:13

Tak właśnie podejrzewałem. No nic, proszę nie zamykac wątku, do 2 miesięcy planuję dodać pilota, dam znac tutaj czy się udało.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektronika”