Krancowki--miejsce

Tematy/pytania dotyczące jedynie modelu CC
ODPOWIEDZ
Mlody405
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 5
Rejestracja: środa 24 lip 2019, 23:02
Lokalizacja: Gdynia
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2003
Silnik: 1600
Moc: 109
Kolor: Srebrny

Krancowki--miejsce

#1

Post autor: Mlody405 » czwartek 29 sie 2019, 09:08

Cześć,
Czy ktoś mógłby zdjęciami pokazać gdzie znajdują się wszystkie krancowki/mikrostyki dachu? Chodzi mi o to by do nich dotrzeć i je przejrzeć.

Pozdrawiam Grzesiek



Alberciczek
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 129
Rejestracja: poniedziałek 18 mar 2019, 10:04
Lokalizacja: Tychy
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2002
Silnik: 1,6
Kolor: czarny
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#2

Post autor: Alberciczek » niedziela 22 wrz 2019, 12:42

Też by mi się przydało. Podobno w PP2000 jak się najedzie myszką na styk to pisze gdzie on się znajduje. Niestety u mnie pp2000 cały czas woła o numer DIM i nie pomaga nic jak się wpisuje.



Awatar użytkownika
stroona
Moderator
Moderator
Reactions:
Posty: 633
Rejestracja: czwartek 18 cze 2015, 18:11
Lokalizacja: Jarząbkowice
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2004
Silnik: 2.0 16V
Typ Silnika: RFN
Moc: 138KM
Kolor: Czarny
LPG: Nie

Re: Krancowki--miejsce

#3

Post autor: stroona » niedziela 22 wrz 2019, 14:16

Nr DAM znajdziesz na naklejce, która jest między zawiasami drzwi kierowcy. Możesz też spróbować wpisać 4 zera.


Posiadam PP2000 oraz Lexię. Pomogę zamontować tempomat, wypalić FAP, zczytać oraz usunąć błędy, aktywować światła dzienne itp. Możliwy dojazd na terenie Śląska

Alberciczek
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 129
Rejestracja: poniedziałek 18 mar 2019, 10:04
Lokalizacja: Tychy
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2002
Silnik: 1,6
Kolor: czarny
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#4

Post autor: Alberciczek » niedziela 22 wrz 2019, 14:34

Próbowałem numer z naklejki i próbowałem 4 zera. Niestety nic.



yeti
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 10
Rejestracja: piątek 01 kwie 2016, 07:15
Lokalizacja: Swarzędz
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2003
Silnik: EW10j4
Typ Silnika: RFN
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#5

Post autor: yeti » wtorek 24 wrz 2019, 14:58

w planecie nie pokazuje, jest opis aby i trzeba się domyślać.
a co sie dzieje po wpisaniu nr dam ? w kółko okienko czy coś innego ?



Awatar użytkownika
karolp1993
Moderator
Moderator
Reactions:
Posty: 5700
Rejestracja: czwartek 18 cze 2015, 14:20
Lokalizacja: Wrocław / Kamienna Góra
Nadwozie: HB
Rok produkcji: 2004
Silnik: 1.6 TU5JP4
Typ Silnika: NFU
Moc: 109
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#6

Post autor: karolp1993 » wtorek 24 wrz 2019, 22:25

Alberciczek pisze:
niedziela 22 wrz 2019, 14:34
Próbowałem numer z naklejki i próbowałem 4 zera. Niestety nic.
Bo go pewnie na 64 bitach uruchamiasz i nie idzie dalej.


Posiadam PP2000 - Peugeot / Citroen oraz OPCOM - OPEL. Jeśli potrzebujesz pomocy - zapraszam na PW
Naprawiam przełączniki zespolone COM2000.

yeti
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 10
Rejestracja: piątek 01 kwie 2016, 07:15
Lokalizacja: Swarzędz
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2003
Silnik: EW10j4
Typ Silnika: RFN
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#7

Post autor: yeti » środa 25 wrz 2019, 13:46

miejsca krańcówek i czujników

Obrazek



Alberciczek
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 129
Rejestracja: poniedziałek 18 mar 2019, 10:04
Lokalizacja: Tychy
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2002
Silnik: 1,6
Kolor: czarny
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#8

Post autor: Alberciczek » sobota 28 wrz 2019, 20:43

Oooooo, z tymi 64bitami to może być...Już jakiś trop. No to teraz pytanie ( proszę się nie denerwować, bo z komputerami nie jest ma ty i nie chcą zazwyczaj ze m,ną współpracować :) ) - czy można uruchomić windows w 64 lub 32 bity, czy to już jest jakoś odgórnie, że jak windowas jest 64, to nie uruchomię go w 32?
I czy można prosić ten obrazek jeszcze raz, bo urwane są opisy?



yeti
Użytkownik
Użytkownik
Reactions:
Posty: 10
Rejestracja: piątek 01 kwie 2016, 07:15
Lokalizacja: Swarzędz
Nadwozie: CC
Rok produkcji: 2003
Silnik: EW10j4
Typ Silnika: RFN
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#9

Post autor: yeti » czwartek 03 paź 2019, 13:25

nie mam lepszego obrazka, ale miejsca krańcówek są wszystkie.

jak jest 64bit to jest 64, nie da rady inaczej. Zostaje jakaś wirtualka aby wtedy.



Awatar użytkownika
karolp1993
Moderator
Moderator
Reactions:
Posty: 5700
Rejestracja: czwartek 18 cze 2015, 14:20
Lokalizacja: Wrocław / Kamienna Góra
Nadwozie: HB
Rok produkcji: 2004
Silnik: 1.6 TU5JP4
Typ Silnika: NFU
Moc: 109
LPG: Tak

Re: Krancowki--miejsce

#10

Post autor: karolp1993 » wtorek 08 paź 2019, 17:06

Alberciczek pisze:Oooooo, z tymi 64bitami to może być...Już jakiś trop. No to teraz pytanie ( proszę się nie denerwować, bo z komputerami nie jest ma ty i nie chcą zazwyczaj ze m,ną współpracować :) ) - czy można uruchomić windows w 64 lub 32 bity, czy to już jest jakoś odgórnie, że jak windowas jest 64, to nie uruchomię go w 32?
I czy można prosić ten obrazek jeszcze raz, bo urwane są opisy?
Wirtualizacja i virtualbox, poczytaj sobie.


Posiadam PP2000 - Peugeot / Citroen oraz OPCOM - OPEL. Jeśli potrzebujesz pomocy - zapraszam na PW
Naprawiam przełączniki zespolone COM2000.

ODPOWIEDZ

Wróć do „CC - Kabriolet”